Ark: Survival Evolved är gratis i helgen.

Ark: Survival Evolved är gratis i helgen.

Det är en jobbig helg att vara pc-spelare. Inte nog med att Rainbow: Six Siege är gratis att spela på Uplay fram till måndag, nu har det kommit till vår kännedom att även Ark: Survival Evolved är gratis helgen ut. Erbjudandet gäller Steam, och spelet säljs även för halva priset (14 euro) till den 4 augusti, goda nyheter för de som har en fäbless för överlevnad i öppna världar men av någon anledning inte redan äger det här spelet.

Ark: Survival Evolved är fortfarande klassat som early access, men det har ändå fått rejält med uppdateringar under det år det funnits på Steam, och varje högtid för med sig något nytt, såsom gigantiska kängurur som en del av nyårsfirandet. Under pc-presentationen på E3 visades den senaste uppdateringen med dinosaurier så enorma att man kan bygga hus på dem. Verkar som en dålig idé om ni frågar mig, men varför inte.

Har du spelat Ark: Survival Evolved? Gillar du spel i den här genren?

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts