Apex till Arma 3 är äntligen släppt

Apex till Arma 3 är äntligen släppt

Efterlängtade Apex har äntligen släppts till Arma 3 och det är bokstavligt talat en expansion, då världen byggs ut å det grövsta med söderhavsön Tanoa à 100 km². Tillkommer gör också en kampanj som stöder co-op för upp till fyra spelare. Vill du ha mer? Okej då. Tio färska fordon och tretton tillskott till arsenalen väntar på dig.

Bohemia lovar att ön är det mest variationsrika du någonsin sett i ett Arma-spel med “frodig tropisk vegetation, unika landmärken och en rik historia”. Här finns industriella hamnar, kåkstäder och en aktiv vulkan. Hett!

Det var ett tag sedan Arma 3 byggdes ut med nytt material men Apex har förhoppningsvis varit värt väntan.

Arma 3 Apex – Launch Trailer

OUT NOW – Enlist for active duty and be deployed to a brand new warzone. Arma 3 Apex is now available! https://arma3.com/apex With the 100 km² South Pacific terrain Tanoa, 13 weapons, 10 vehicles, new armed forces, a co-op campaign, and more, this new Arma 3 expansion introduces fresh opportunities for all types of combat operations.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts