Ännu en youtuber indragen i CS:GO-härva

Ännu en youtuber indragen i CS:GO-härva

Igår avslöjade vi att två youtubare gjorde reklam för en Counter-Strike-bettingsida som de också är ägare till.

Nu dras ännu en skandal fram i ljuset. Youtubaren PsiSyndicate erkänner i en video att en annan CS-bettingsajt, Steamloto, kontaktade honom och försåg honom med värdefulla, sällsynta weaponskins. I utbyte betedde sig PsiSyndicate som om looten var slumpmässig när han “vann” den i spelet, vilket naturligtvis fick Steamloto att framstå i gynnsamma dager. En video har över miljonen visningar.

– Steamloto tog kontakt med mig och föreslog att jag skulle rigga filmerna i utbyte mot en Dragon Lore, och jag gick rakt in i det, berättar PsiSyndicate i filmen undertill och syftar på en värdefull weaponskin i CS:GO.

I klippet säger profilen att han har lärt sig en läxa och inspirerades att träda fram på grund av gårdagens härva.

PSISYNDICATE EXPOSED!

Cheap Video Games: https://www.g2a.com/r/PsiSyndicate DESCRIPTION All people make mistakes, so here is my confession and my follow up to my mistakes. We can learn from them and grow from them, I hope to do so. CSGO is a tempting, weird place for all CSGO YouTubers and Twitch streamers alike, I fell down a weird place and don’t plan on going back there.

 

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts