Andra säsongen av Overwatch slopar sudden death

Andra säsongen av Overwatch slopar sudden death

Just nu pågår första säsongen av tävlingsläget i Overwatch. Det blir en kortare sommarsäsong innan den normallånga höstsäsongen tar vid, vilket Blizzard tycker är bra då de kan utvärdera vad som funkar och ej.

Ett inslag som inte fallit i god jord är sudden death. I en intervju med brittiska PC Gamer säger Blizzards Scott Mercer att sudden death kommer möta plötslig död; från och med andra säsongen slopas det helt.

– I rådande tävlingsläge gillar inte spelarna riktigt sudden death-mekaniken vi har. Tanken var att slantsinglingen, även om den var lite random, skulle balanseras så att chansen för antingen de anfallande eller försvararna skulle vara väldigt jämbördig, berättar han.

Det har dock visat sig fungera mindre bra i praktiken, så från och med hösten kan matcher sluta oavgjort. I vår kompetenta guide berättar vi mer om sudden death, som alltså fortsätter vara en del av Overwatch till och med den 18 augusti då första säsongen slutar.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts