Alla spelar Evolve igen

Alla spelar Evolve igen

Efter att ha blivit free to play har antalet Evolve-spelare skjutit i höjden och ökat med den nätta summan 16000 procent. Dagen före spelet blev gratis att spela hade Evolve som mest 157 spelare – dagen efter var den siffran 24000. Det betyder att spelet letat sig in på Steams topp 20-lista över mest spelade spelen. De som alltid varit nyfikna på spelet men inte velat betala för ett multiplayerspel som få spelar kan nu alltså ge Evolve en ny chans – och av allt att döma är det just vad folk har gjort.

Sedan release har spelet förändrats en hel del, så även om du spelade det då kan det vara värt en ny titt. Om spelet nu klarar av att hålla kvar de nyfikna spelarna återstår att se, men chansen finns att Evolve sent omsider utvecklas till en smärre publiksuccé.

About The Author

Värmlänning som spelat sedan barnsben. Utbildad lärare, älskar det skrivna ordet och spelar allt jag kommer över. Lagom sur.

Related posts