Alla förbokade Oculus Rift skickade – till sist

Alla förbokade Oculus Rift skickade – till sist

En suck av lättnat ljöd antagligen genom Oculus kontor i Kalifornien. Äntligen har alla förhandsbokade enheter skickats ut till konsumenterna, det avslöjar teamet i bloggen. Det innebär också att alla maskiner från och med nu kommer skickas ut inom två till fyra arbetsdagar.

Det är en rejäl skillnad jämfört med hur det har varit. Oculus började ta emot förhandsbokningar i januari. Trots en rätt saftig prislapp sålde första vågen snabbt slut vilken gjorde att de nya konsumenterna tvingas vänta. Och vänta. Hädanefter ska det dock inte bli fler fraktförseningar, lovar teamet.

– Vi vill be om ursäkt för att det dröjde att leverera hem till era dörrar. Vi vet att utan ert stöd skulle inte VR vara där det är idag. Tack för visat tålamod under de här månaderna.

Det har varit en intensiv tid för Oculus, i synnerhet under det senaste halvåret. Inför releasen hälsade vi på hemma hos drömfabriken och fick veta mer om vad som väntar i framtiden.

 

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts