14 minuter Infinite Warfare

14 minuter Infinite Warfare

Tidigare i år presenterades Call of Duty: Infinite Warfare. Den första trailern av spelet blev den mest ogillade speltrailern någonsin på Youtube, medan konkurrenten Battlefield 1 fick den rakt motsatta behandlingen. Activision har försökt skaka av sig det hela med deviset “all publicitet är bra publicitet” och fortsatt som vanligt.

Nu har vi fått 14 minuter från spelets kampanjläge (vi måste vänta ett tag till på premiärvisningen av multiplayer) där Taylor Kurosaki, narrative director hos Infinity Ward, och Jacob Minkoff, design director, diskuterar berättelsen och universumet.

Call of Duty: Infinte Warfare är sci-fi utan utomjordingar, och handlar om människans interna stridigheter i rymden. Kit Harrington, Jon Snow i Game of Thrones, kommer spela berättelsens storskurk. En remaster av Call of Duty: Modern Warfare kommer också släppas i år, men bara för de som även köper den dyrare specialutgåvan av Call of Duty: Infinite Warfare.

Klippet nedan visar det allra första uppdraget i spelet där Jorden attackeras och spelaren befinner sig på Genèves dammiga gator. Call of Duty: Infinite Warfare släpps den 4 november. Läs den eminente Joakim Kilmans förtitt av spelet om ni vill veta mer.

Call of Duty®: Infinite Warfare – “Black Sky” Gameplay

When the Settlement Defense Front attacks UNSA forces in Geneva without warning during Fleet Week, Lt. Reyes and his squad have only one option: Fight back against the SetDef and give ’em hell. Check out the Campaign gameplay from “Black Sky” in Infinite Warfare.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts