Zombieslakt i juletid – det här är Dead Rising 4

Zombieslakt i juletid – det här är Dead Rising 4

Frank West är tillbaka! (Officiellt, alltså. Inofficiellt har vi veta om det ett tag.) Första trailern är fylld med julglädje, tokiga vapen och en och annan zombie som sabbar julstämningen. Vi vet inget officiellt datum, men räkna med att det släpps alldeles lagom till julhandeln.

Dead Rising 4 E3 Announce Trailer

Dead Rising 4 E3 Announce Trailer – The ultimate zombie slayer returns in an all-new action packed thrill ride. Let the Slay Ride Begin in Dead Rising 4.

 

 

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts