Wildstar lanseras på Steam imorgon

Wildstar lanseras på Steam imorgon

Det massiva onlinerollspelet Wildstar lanserades 2014 med en prenumerationsbaserad affärsmodell. Den 29 september i fjol övergick det till free-to-play, men man kan fortfarande betala för sig om man vill snabba upp levlandet och få mer pengar. Spelet har inte direkt varit en succé, utvecklarna Carbine halverade sin personal tidigare i år och spelets kinesiska lansering ställdes in.

Imorgon lanseras det äntligen på Steam, vilket förmodligen kommer ge spelarbasen en välbehövlig spruta i armen. Wildstars mest utmärkande kännetecken är dess färggranna värld och aktiva gameplay – striderna handlar mycket om att undvika attacker, vilket intresserade kan bekanta sig med i videon nedan.

Har du spelat Wildstar? Kommer du prova på det nu när det kommer till Steam?

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts