Whore of the Orient ser förmodligen aldrig dagens ljus

Whore of the Orient ser förmodligen aldrig dagens ljus

För de som älskade LA Noire var det ett slag i ansiktet när Team Bondi fick lägga ner. Lyckligtvis gick många av de anställda vidare och började arbeta på ett nytt noir-doftande spel – Whore of the Orient. Spelet skulle utspela sig i 30-talets Shanghai, i ett Kina där kampen mellan det ökandet västinflytandet och kommunismen skulle fungera som bakgrund till en klassisk gangstersaga.

Det lät onekligen som ett spännande och unikt koncept, och en andlig uppföljare till LA Noire är det många av oss som inte skulle tacka nej till. Det var dock flera år sedan vi hörde något alls om spelet, och nu verkar det som om vi kan ha väntat förgäves.

I en podcast berättade nyligen spelets producent, Derek Proud, om hur han och hans forna kollegor på studion Kennedy Miller Mitchell kämpade förgäves för att hålla liv projektet. Exakt varför spelet inte längre utvecklas går Proud inte in på, men han poängterar att han inte tror att vi någonsin kommer att få se spelet färdigställt.

Det ser alltså mörkt ut för alla oss som hoppats få lite kinesiskt kryddad noir-deckare på pc. Den som vill veta vad vi går miste om kan kolla in den tidiga, läckta filmen nedan.

Whore of the Orient Leaked Gameplay Footage

Whore of the Orient leaked gameplay footage revealed – VideoGamer.com

video]15245[/video] VideoGamer.com has acquired the first ever gameplay footage of Team Bondi’s troubled next-gen project Whore of the Orient. The exclusive footage, supplied to us by a trusted source, offers a first look at the lead character, combat, gunplay and city of the open-world action title, which previous publisher Warner Bros.

 

 

About The Author

Värmlänning som spelat sedan barnsben. Utbildad lärare, älskar det skrivna ordet och spelar allt jag kommer över. Lagom sur.

Related posts