Wasteland 2 gratis på Steam i helgen

Wasteland 2 gratis på Steam i helgen

Helgen är (strax) här och som vanligt bjussar Steam på ett (temporärt) gratisspel. Till och med söndag kan du spela Wasteland 2: The Director’s Cut som om det inte fanns en morgondag. Emellertid gör det just det, men av en händelse reas spelet ut till halva priset och kostar cirka 160 kronor för tillfället.

Director’s Cut-versionen av Inxiles kickstartade rollspel släpptes i fjol och förbättrade många av originalreleasens aspekter. Tack vare Unity 5 såg det dessutom tjusigare ut.

Wasteland 2 är bara ett av flera rollspel som gett genren en ny vår på senare år. Med Fallout 4, The Witcher 3, Pillars of Eternity och så vidare har du knappast haft tid att spela dem alla. Om Wasteland 2 ligger i backloggen är detta därför ett charmant tillfälle att ändra på den saken.

 

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts