Verksamheter i Mafia 3 (och hur du gör kaos med dem)

Verksamheter i Mafia 3 (och hur du gör kaos med dem)

Efter förra trailern för Mafia 3 var vi många som var redo att sätta oss bakom ratten på en flådig kärra och börja dela ut något sorts narrativt rättfärdigat övervåld i en fiktiv USA-söder. Nu har 2K publicerat en video som beskriver hur den undre världens entreprenörskap fungerar och hur Franklin Clay kan sätta käppar i hjulen för den.


I videon berättas om värdet i att planera sina stötar, och hur varje enskild verksamhet är uppbyggd av flera nyckelpersoner och aktiviteter. Att söka upp förmannen på en byggarbetsplats och förhöra (läs; spöa upp) honom så kan nya ingångar och möjligheter uppenbaras. Slutmålet är att stöka sönder maffians skumraskaffärer för att locka fram den lokala bossen och utdela lite street justice. Att rikta in sig direkt på storpampen innebär att striden ofta blir betydligt knivigare än om löjtnanter och springschasar tagits om hand i förväg.

Mafia 3 verkar vilja göra mer med sin öppna värld än vad den mer strikta föregångaren gjorde, och dessa “rackets” är en del av detta. Vi håller ögonen öppna efter mer info, och förbereder oss på spelets releasedatum den sjunde oktober.

About The Author

Lagom melankolisk pojkman som gillar sobert berättande och gamla saker.

Related posts