Vältra dig i filmer – äntligen gameplay från Dishonored II

Vältra dig i filmer – äntligen gameplay från Dishonored II

Under Bethesdas E3-show 2015 avslöjades Dishonored II men det skulle dröja till inatt, ett år senare, innan omvärlden till sist fick se faktiskt gameplay från den efterlängtade tvåan. Men när väl Arkane visar oss sin värld så gör de det med emfas. Tvåan till ett av 2012 års bästa spel äger mestadels rum i Karnaca, vilket både är soligare och mer vertikalt än Dunwall. Det ser utsökt ut.

Arkane gav oss en grundlig genomgång (tack Kotaku) där vi fick bland annat fick se prov på Emilys superkrafter. Till exempel kan hon länka samman samma attack med flera fiender och resa en skvätt i tiden för att ställa till det för motståndet. Vi fick även se en peppande trailer som får oss att längta efter november. Är vi framme snart? Både filmerna hittar du undertill.

Dishonored 2 Gameplay at E3 2016

Here’s the gameplay presentation of Dishonored 2 live at Bethesda’s press conference at E3 2016.

Dishonored 2 – Official E3 Gameplay Trailer

Watch the official gameplay trailer for Dishonored 2. Reprise your role as a supernatural assassin in Dishonored 2 – the next chapter in the award-winning Dishonored saga by Arkane Studios. Play your way in a world where mysticism and industry collide. Will you choose to play as Empress Emily Kaldwin or the Royal Protector, Corvo Attano?

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts