Ubisofts E3-presskonferens ser du här klockan 22:00

Ubisofts E3-presskonferens ser du här klockan 22:00

Årets Assassin’s Creed heter Watch Dogs 2. Typ. För när Ubisoft pausar sin stora kioskvältarserie hoppas de att en annan gigant tar upp stafettpinnen och välter spelhösten. På tal om att välta: Ubisoft har haft för vana under de senaste åren att välta internet under E3. The Division, första Watch Dogs och Ghost Recon Wildlands är alla tre titlar som utannonserats under showen och fått spelvärlden att gå bananas.

Så räkna med en eller två överraskningar. Kanske tre. (Helst Beyond Good & Evil 2 hälsar undertecknad.)

Wildlands är annars en titel vi tror kommer få gott om utrymme i år, men vi vill också se mer av For Honor och, förstås, spelet med världens just nu bästa undertitel. South Park The Fractured But Whole har en ny utvecklare men förhoppningarna är ändå höga. Och är det inte dags att Ubisoft visar att storbolagsindien lever? Valiant Hearts och Child of Light var två fullständigt lysande titlar som borde mynna ut i ännu fler små storverk. Hur mycket mer Watch Dogs 2 får vi se nu när den stora avtäckningen redan ägt rum? Ett säkert kort är The Division-expansionen Underground och nu när Assassin’s Creed går på sparlåga skulle det ju passa ypperligt en viss persisk prins att göra comeback. Kom igen, Ubisoft. Blås oss av stolarna!

Mer om våra förväntningar läser du i E3-specialen och Ubisofts E3-show ser du här klockan 22:00.

Ubisoft – Twitch

Twitch is the world’s leading video platform and community for gamers. More than 45 million gamers gather every month on Twitch to broadcast, watch and chat about gaming. Twitch’s video platform is the backbone of both live and on-demand distribution for the entire video game ecosystem.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts