Ubisoft visar upp Watch Dogs 2 på E3

Ubisoft visar upp Watch Dogs 2 på E3

Hype, hype never changes. Juni månad är även E3-månad och de stora drakarna har börjat slå på hypetrumman. I ett pressmeddelande avslöjar Ubisoft att deras E3-show kommer ge oss Ghost Recon Wildlands, South Park: The Fractured But Whole, For Honor, nytt material till aktuella spel (The Division?), ett par överraskningar och – Watch Dogs 2!

Det är lite märkligt att Ubisoft nämner Watch Dogs 2 sådär i förbifarten istället för att släppa bomben under presskonferensen. De har ju för vana att “vinna E3” med just bomber (Minns The Division, Ghost Recon Wildlands och inte minst Watch Dogs), men möjligen är deras utlovade överraskningar bombastiska nog. Vi får se. Ett år när vi inte kan vänta oss ett nytt Assassin’s Creed känns Ubisoft mer spännande än på länge. Det återstår att se om de också levererar.

Ubisoft håller hov måndagen den 13 juni klockan 22:00. Vår behändiga E3-guide ger dig alla hålltider. Inte missa!

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts