Ubi fyller 30 – firar med att ge oss gratis spel varje månad

Ubi fyller 30 – firar med att ge oss gratis spel varje månad

Det är kutym att födelsedagsbarnet får presenter men Ubisoft, som i år fyller 30, tänker precis tvärtom. Under sin presskonferens avslöjade speljätten att vi varje månad, året ut, kommer att få ett spel utan extra kostnad. Allt som krävs är att du blir medlem i Ubisoft Club (vilket är gratis) samt laddar och loggar in på din Uplay-klient.

Först ut är klassikern Prince of Persia: The Sands of Time från 2003. Resterande sex titlar är hemliga (det är ju födelsedagspresenter!) men vi gissar på att det kommer vara en blandning av Assassin’ CreedRaymanFarCryTom ClancyTom Clancy och Tom Clancy.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts