Trials + Blood Dragon = Ett spel som redan är släppt!

Trials + Blood Dragon = Ett spel som redan är släppt!

Under gårdagens E3-show presenterade Ubisoft Trials of the Blood Dragon – och det är redan släppt!

Som namnet vittnar om är det här en blandning av Trials och Far Cry: Blood Dragon. Specifikt ger det oss Trials-gameplay och Blood Dragons retro-futuristiska estetik. Utöver crossar kommer vi även fara runt runt i gruvvagnar och rymdskepp. Dessutom bjuds det på run-and-gun-banor.

När släpps actionfigurerna? Vill ha.

TRIALS of the BLOOD DRAGON – Launch Trailer E3 2016

Available on PS4, Xbox One & PC digital! Buy now at http://ubisoft.com/en-GB/game/trials-of-the-blood-dragon/ Trials of the Blood Dragon is an explosive single player experience with a wicked combination of renowned, competitive, physics-based Trials gameplay and unique, neon-drenched Blood Dragon attitude.

 

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts