Tonårstjej anklagas för fusk – för att hon är grym på Overwatch

Tonårstjej anklagas för fusk – för att hon är grym på Overwatch

En 17-årig koreansk gamer visade sig vara så galet bra på att spela Zarya i Overwatch att hon, efter att ha dominerat Nexus Cup, anklagades för fusk. Geguri, vilket är namnet hon spelar under, har en K/D-kvot på 6.31 och vinner 80 procent av sina matcher. För mycket, tycker vissa motståndare. Enligt en post på Reddit var två av dessa så övertygade om att hon sysslade med rackartyg (läs: idkade hacking) att de lovade att lägga ner sina karriärer om hon bevisade att hon spelade rent.

Dåliga nyheter för de två: hon är helt enkelt bra.

Blizzard friade henne officiellt från misstankar ett par dagar efter turneringen, och för att sätta sista spiken i kistan äntrade hon scenen och visade under en timme att hon är en råtalang motståndet bör se upp med. Trots dominansen säger Geguri att hon kunde gjort ännu bättre ifrån sig om hon inte känt pressen och stressen efter anklagelserna. Dessutom bar hon mask under uppvisningen för att dölja sin identitet, vilket vi förstår att hon tvingas göra – men samtidigt är det absurt. Bättre kan spelvärlden.

Vad gäller proffsspelarna, ELTA och Strobe från lag Dizziness, höll de sitt ord och har lämnat teamet. Enligt inlägget på Reddit ska den senare av dessa två först ha levererat ett dödshot. Med andra ord klarar esporten sig bra utan hans inblandning.

 

[오버워치] UW Artisan 게구리 개인화면 플레이(overwatch)

Copyright ⓒ Inven Broadcast All Rights Reserved. 해당 영상은 인벤방송국에게 저작권이 있습니다. 저작권자의 허락 없이 무단도용할 경우 관련 법령에 의하여 처벌을 받을 수 있습니다. 인벤 방송국 : http://ibs.inven.co.kr

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts