Todd Howard bekräftar The Elder Scrolls VI

Todd Howard bekräftar The Elder Scrolls VI

Bethesdas E3-presskonferens kom och gick utan att vi fick se skymten av The Elder Scrolls VI vilket – ärligt talat – de flesta nog i år såg som en önskedröm. Fallout 4 är ju relativt färskt och Bethesda är i full färd att bygga ut det med allehanda dlc-paket och remastern av Skyrim. I en intervju med Geoff Keighley (tack IGN) bekräftade dock Todd Howard att Skyrims uppföljare är under utveckling.

– Detta är den ständiga elefanten i rummet när vi talar om någonting. Och jag tror att det är bra att vi berättar för våra fans att, ja, naturligtvis [utvecklar vi The Elder Scrolls VI], berättar Bethesdas legendariska game director som ligger bakom otalet Fallouts och Elder Scrolls.

Han fortsätter dock med att berätta en annan sak vi tar för givet: väntan kommer att bli lång.

– Det är, och jag måste välja min ord rätt, väldigt långt borta. Jag skulle kunna sitta här och förklara spelet för dig, och du skulle säga: “Det låter som om ni inte ens har teknologin – hur lång tid kommer detta att ta?”. Det är något som, med tanke på planerna vi har för spelet, kommer att ta väldigt lång tid.

En teaser under E3 2017? Release hösten 2018? Detta är förstås bara spekulationer från vår sida men de låter väl inte så orimliga. Eller hur?

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts