Titanfall lanseras strax före (eller efter) Battlefield 1

Titanfall lanseras strax före (eller efter) Battlefield 1

Vi vet ungefär lika mycket om Titanfall 2 som teasern undertill visar. (Vi kommer svinga stora elektroniska svärd. Vad mer behöver du veta?) Däremot vet vi ungefär när spelet släpps. Typ. Cirka. Kanske.

Spelsajten Dualshockers rapporterar att EA:s Blake Jorgensen förkunnat att spelet kommer släppas inom tre veckor i anslutning till Battlefield 1, som släpps den 21 oktober. Haken är att vi inte vet om Jorgensen menar före eller efter 21 oktober, vilket innebär att allt från 30 september till 11 november är troligt. Vi har inget direkt citat att gå på men med tanke på hur mycket av spelhösten som brukar koncentreras till oktober och november satsar vi våra slantar på november.

Högst troligt kommer vi att få ett mer konkret besked den 12 juni då EA håller E3-hov och presenterar Titanfall 2 för världen. På pappret tillhör inte EA årets E3, men i praktiken kommer de befinna sig i närheten med egen presskonferens (alla hålltider) och demonstrationer i form av EA Play. De luringarna.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts