The Last Leviathan nu tillgängligt som early access

The Last Leviathan nu tillgängligt som early access

Den fysikbaserade skeppsbyggarsimulatorn The Last Leviathan är nu släppt som early access på Steam. Det handlar om att bygga olika sorters båtar och sedan ge sig ut på vattnet för att se hur de håller. Sedan gäller det att segla runt och leta nya delar att uppgradera ditt stolta fartyg med. Man kan också stöta på andra sjöfarare, vissa som är vänligt inställda och andra som hellre rånar dig och sänker dig till havets botten. Även sjömonster av olika slag ska kunna göra livet surt för dig.

I nuläget finns några olika spellägen, som kommer att byggas ut med tiden. I creative-läget kan du fokusera på att bygga och testa dina skapelser i lugn och ro utan att oroa dig så mycket över pirater och monster. Voyage går ut på att försöka överleva medan du seglar världen runt och utforskar de soliga miljöerna. Battle seas-läget fokuserar som namnet antyder på sjöstrider och olika sorters utmaningar.

För den som är nyfiken har spelet en liten rabatt under sommarrean på Steam. Den som vill se hur spelet ser ut kan kolla in Greenlight-trailern de släppte tidigare i vår.

The Last Leviathan Steam Greenlight Trailer HD

Go to our Greenlight page: http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=620068790 for more info on Steam. We really appreciate your support! Thanks! The Last Leviathan website: http://thelastleviathangame.com/ Twitter: https://twitter.com/The_Last_Levi Facebook: https://www.facebook.com/SuperPunkGames/

 

About The Author

Värmlänning som spelat sedan barnsben. Utbildad lärare, älskar det skrivna ordet och spelar allt jag kommer över. Lagom sur.

Related posts