The Division får slumpgenererade grottor

The Division får slumpgenererade grottor

Idag släpps den första stora expansionen till Ubisofts onlineskjutare The Division. Underground utspelar sig i Manhattans tunnelbanesystem och kloaker, och spelaren ställs inför ett nytt hot – The Four Horsemen. De är hårda Cleaners i gasmasker fast beslutna att utplåna både epidemin och ditt högkvarter med hjälp av eld. Väldigt mycket eld. De måste givetvis stoppas och det är spelarens uppgift att återta underjorden.

Den mest tongivande nyheten i Underground är de slumpgenerade grottorna. Problemet med onlineskjutare av den här typen är ju att uppdragen tar slut, men nu hoppas Ubisoft på “oändligt omspelningsvärde”. Spelare ska kunna använda de prekära miljöerna till sin fördel och skapa dödliga fällor för sina fiender. Underground bjuder också på en massa ny loot, nya Challenge Mode-uppdrag, 30 dräkter med Ubisoft-tema (Sam Fisher!), nya vapen, det nya spelläget Heroic Mode och ett nytt Incursion-uppdrag vid namn Dragon’s Nest.

Underground är den första av tre stora planerade expansioner. Här är trailern.

Tom Clancy’s The Division – Expansion I – Underground Launch Trailer [US]

In Expansion I, Underground, the factions of New York are regrouping beneath the streets, and planning major new attacks. Navigate randomly generated urban dungeons with up to three friends to take out this new threat and be rewarded with advanced loot.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts