De bästa Fallout 4-manickerna hittills

De bästa Fallout 4-manickerna hittills

Fallout 4-spelarna har jobbat hårt med att skapa manicker i nya Contraptions Workshop. Bethesdas senaste DLC låter dig förvandla bosättningar till fabriker, kompletta med maskineri och löpande band. Vissa spelare tar sig förstås friheter och använder delarna för att bygga massförstörelsevapen (eller åtminstone massirritationsvapen). Här är gräddan av det vi sett hittills.

Miniräknare

Fallout 4 Contraptions: Calculator

Vidme is the simplest way to upload and share videos, no signup required.

Historien har visat oss att om du ger folk möjligheten så kommer någon att bygga en enorm, fungerande miniräknare i ditt spel. Först byggde skaparen Quinchilion ett mekaniskt register, för att sedan följa upp med en manick för addition och multiplikation. ”Det går att skapa en dator för allmänt bruk i Fallout 4”, säger Quinchilion. ”Jag skulle inte rekommendera att göra det, dock, om du inte vill spendera de kommande två veckorna med att koppla ihop logic gates.” Bra poäng.

Slakthus

Fallout 4 Contraptions – Radstag Abattoir

Uploaded by 5O451 on 2016-06-27.

De företagsamme bönderna 50451 bestämde sig för att uppgradera sin blomstrande mutantdjurskoncern till en riktig köttfabrik. Radstags fångas med hjälp av burar från Wasteland Workshop, och när de släpps ur burarna dödas de av kanontorn. Sen forslas de genom fabriken där de bryts ner till komponenter och dumpas i lådor för att lätt kunna skickas iväg. Smart! Brutalt, men smart. Modden ”Manufacturing extended” användes.

Teddytortyr

Fallout 4 Contraptions Workshop – Put Marcy Long, Preston, Mama Murphy & Jun Long In The Pillory

Fallout 4 Contraptions Workshop – Trap Marcy Long, Preston Garvey, Mama Murphy and Jun Long in the pillory and torture them with teddy bears With Fallout 4 Contraptions, use conveyer belts, scaffolding kits, track kits, even logic gates to construct crazy and complex gadgets to improve your Wasteland settlements.

Det första jag försökte bygga var en kanon som skjöt stålbollar på en kuddbeklädd Blake Abernathy. Den fungerade så där, fast egentligen inte. Youtubaren ”Father” gick betydligt längre för att straffa några av Fallouts karaktärer genom att bygga en utstuderad teddybjörnsfabrik som matar nallebjörnarna i maskiner som skjuter dem i skallen på flera fastlåsta karaktärer. Att få en fluffiga gosedjur i pannan dör man inte av, men att få några tusen nallar i ansiktet bör vara mäkta irriterande.

Kompanjonkatapult

Fallout 4 Contraptions DLC – SHOOTING COMPANIONS OUT OF JUNK MORTAR into Spikes – How to

Reach for the stars they told me, so I bestowed and applied that wisdom literally to my Fallout 4 Companions by launching them out of the Junk Mortar like human cannonballs. I also added spikes… The Junk Mortar is a new item available to build in the new Contraptions Workshop DLC for Fallout 4.

Jag gillar de flesta av kompanjonerna i Fallout 4, men i princip allihop kan gå en på nerverna då och då. Antingen genom att vara i vägen, bli skadade eller välja ett opassande tillfälle att diskutera personliga spörsmål. Youtube-användaren Klone Wolf bestämde sig för att ta ut sina frustrationer genom att försiktigt locka (eller ja, knuffa dem med en radioaktiv hammare) kompanjoner in i en mortar för att sedan skjuta dem in i ett fält av spikar. Rätt åt de där lojala följeslagarna.

Rustningsfabrik modell större

Contraptions WorkShop – Armor Factory

I get tired of bringing armor for my settlements myself so i decided to create a factory. Like and Subscribe for more Fallout 4 DLC Videos!

Inte alla skapar maskiner som skadar folk. Reddit-användaren ”GRZ NGT” har knåpat ihop en imponerande rustningsfabrik. Den är fyra våningar hög, där produktionskedjan startar på taket. Komponenterna rör sig sedan nedåt våning för våning via löpande band. Vad vi ska med alla dessa rustningar till? Ingen aning. Men det är ett fyndigt sätt att tillverka dem på.

Marcymanglaren

I didn’t know what to build- Fallout 4 Contraptions DLC

Just to get the fireworks to shoot at those certain times and certain colors was a bigger pain in the ass than anyone knows. I would like to give full credit to my Adderall XR prescription, Mountain Dew and my insomnia on Saturday.

Ett obestridligt Fallout 4-faktum är att alla hatar Marcy. När stupstocken gjorde entré i spelet var det bara en tidsfråga innan spelare skulle ta sin hämnd. Den här finurliga manicken skickar iväg kanonkulor i Marcys generella riktning, där hon är fängslad framför en skylt som helt enkelt lyder: ”Fuck you, Marcy”. Fyrverkeriet efter att hon fått sina fiskar varma är en läcker detalj, dessutom.

Stupstock- och paintball-straff

Fallout 4 RED ROCKET- RUBE GOLDBERG MACHINE [contraptions DLC]

Fallout 4 RUBE GOLDBERG MACHINE Mods featured in this video: http://www.nexusmods.com/fallout4/mods/11647/?

På tal om stupstockar så har youtubaren ”Iago” byggt en ganska komplicerad Rube Goldberg-aktig maskin som innehåller ramper, fällor och tryckplattor. Allt kulminerar i att Preston Garvey blir skjuten i häcken med paintballkulor. Det ser ut som om det här tog en hel del jobb att få till. Förmodligen timtals testande och pillande för att få allt att stämma. Resultatet talar för sig själv, dock.

About The Author

Värmlänning som spelat sedan barnsben. Utbildad lärare, älskar det skrivna ordet och spelar allt jag kommer över. Lagom sur.

Related posts