Tetris blir filmtrilogi

Tetris blir filmtrilogi

Tidigare idag skrev vi om den kommande Minecraft-filmen. Men någon, någonstans, tycker uppenbarligen att vår omedelbara framtid fortfarande inte innehåller tillräckligt med kantiga polygonblock på den vita duken. En film baserad på Tetris bekräftades redan 2014. Nu får vi reda på att det inte rör sig om en film, utan en trilogi.

– Berättelsen vi skapat är bara så stor, säger producenten Larry Kasanoff åt The Guardian. Det handlar inte om att dela upp filmerna för att tjäna pengar, det är bara en stor berättelse.

Om du tror att filmerna kommer innehålla Tetris-block som springer omkring – för vad annat skulle en Tetris-film innehålla – så tror du fel.

– Vi kommer inte ha block med fötter som springer omkring i filmen, men det är roligt att folk tror det. Det sätter ribban ganska lågt!

Inga skådespelare har avslöjats ännu, men Kasanoff verkar vilja spela in filmerna i Kina och utnyttja de lokala stjärnorna. Det här är inte första gången som Kasanoff producerar filmer baserade på spel, han var inblandad i både Mortal Kombat och Mortal Kombat 2 i mitten av 90-talet. Han regisserade även den monumentala floppen Foodfight från 2012, som innehar det finfina användarbetyget 1,7 på IMDB. Hmm.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts