Tekken 7 kommer till Steam

Tekken 7 kommer till Steam

Microsoft pratade gärna och länge om pc-spel på deras presskonferens. Så länge de var del av det egna “Play Anywhere”-programmet det vill säga. Fightingspelet Tekken 7 visades upp på Microsofts scen, men det pratades bara om Xbox One. Nu har det visat sig att Tekken 7 även är på väg till Steam.

Tekken är en serie som de flesta Playstation-ägare känner till. Det första spelet lanserades 1994, och därefter släpptes uppföljare i en stadig takt fram till 2011. Tekken 7 hade en begränsad arkadlansering i Japan tidigare i år, men har hittills inte intagit hemmen. Tekken 7 bygger på Unreal Engine 4 och kommer innehålla över 30 spelbara karaktärer, nya såväl som gamla.

I E3-trailern ser vi Street Fighter-kändisen Akuma göra upp med Heihachi i ett brinnande tempel samtidigt som han pratar om Heihachis fru Kazumi. Hur känner Akuma till Kazumi? Få reda på sanningen tidigt nästa år.

Tekken 7 – E3 Trailer | XB1, PS4, PC

TEKKEN 7 has been confirmed for the Xbox One, PC, and PlayStation 4! See a snapshot between the infamous Heihachi and raging Akuma. The game is launching in Early 2017 so get hyped and share this trailer with all your friends. Follow TEKKEN on all these platforms to keep up to date with all the new TEKKEN News!

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts