Tävlingsläget i Overwatch släpps i juni

Tävlingsläget i Overwatch släpps i juni

Tävlingsläget i Overwatch kapades i sista stund från den öppna betan. Inte heller fanns det med när spelet lanserades. Blizzard gjorde knappast väntan mildare för spelarna när de tweetade att vi skulle behöva vänta till mitten eller slutet av juli (via Eurogamer). Gudskelov hade någon halkat på tangentbordet och det visade sig vara juni som gäller. Via det officiella Twitterkontot bad Blizzard om ursäkt: “Förlåt! Tävlingsspelandet kommer senare i juni, inte juli.”

Just detta spelläge är i fokus för teamet just nu. De spelar det för fullt internt, säger spelets regissör Jeff Kaplan i en Q&A-video på Facebook, och “börjar få feeling för det”. Planen är att säsongerna ska sträcka sig över tre månader istället för en och när releasen närmar sig ska vi få veta mer.

Feeling har även spelvärlden fått för Overwatch. Kritikerna har gått man ur huse för att sätta höga betyg och Rikard Olssons recension läser du lagom till fredagsmyset.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts