Tävlingsläget i Overwatch äntligen släppt

Tävlingsläget i Overwatch äntligen släppt

Den senaste Overwatch-patchen släpptes igår och, som många säkerligen märkt, innebär den att tävlingsläget till sist är här. Blizzard lovade att släppa lös det efterlängtade spelläget i juni, och med ett par dagar till godo höll de löftet. Pc-spelarna får dock lite av en gräddfil då konsolgamers tvingas vänta till nästa vecka, vilket beror till största delen på klienten Battle.net.

Den här första säsongen kommer vara kortare, då sommarsäsongen i teorin inleddes den 1 juni. Slutdatumet är satt till 18 augusti. Istället för två och en halv månad blir det alltså en och en halv månad. Därefter blir det två veckors paus innan den normallånga höstsäsongen tar vid. På Battle.net skriver community-managern Lylirra:

– Vi är superexalterade över det här och vi valde en kortare säsong av två skäl. Ett, vi vill att spelarna ska kunna börja jagade tävlingsbelöningar så snart som möjligt. Två, vi tror att den första säsongen kommer lära oss mycket om vad som fungerar, vad som inte gör det, och vad spelarna vill ha av ett tävlingssystem i Overwatch.

För ett tag sedan skrev vi en liten miniguide om vad tävlingsläget i Overwatch innebär. Läs!

 

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts