Svenska Fe är först ut i satsningen EA Originals

Svenska Fe är först ut i satsningen EA Originals

EA Originals är en satsning som kanske aldrig skulle blivit verklighet utan Unravel, Umeåstudion Coldwoods bedårande garnplattformare. Electronic Arts insåg storheten i de små spelen och EA Originals kommer att stötta de små utvecklarna – och låta all vinst tillfalla skaparna. Allt för att de ska fortsätta göra det de gör bäst: unika och innovativa spel.

Den första EA Originals-titeln är också svensk. Zoink Games visade upp sitt Fe under EA Play och det ser (också) bedårande ut.

Fe Gameplay Trailer – EA PLAY 2016

Watch the Fe Gameplay Trailer and enjoy a beautiful world full of discovery, conflict and relationships. Fe, created by a small studio based in Gothenburg, is the first game coming from EA Originals.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts