Superhot släpps i superhet VR-version

Superhot släpps i superhet VR-version

Superhot-teamet avslöjar i sin blogg att deras nyskapande shooter släpps i en virutal reality-version innan årets slut, exklusivt till Oculus Rift. Teamet hoppas kunna dra nytta av “alla designmöjligheter som virtual reality ger oss.” Man låter också hälsa att inga dörrar är stängda men “just nu koncentrerar vi oss på Oculus”.

Inga spelare kommer däremot lämnas ute i kylan när det kommer till det planerade dlc-paketet med nya banor, som blir gratis för alla som äger spelet. Och att äga spelet, det är något som Erik Bergérus tycker du borde göra.

Superhot tar en sådan där idé som bara kan uppstå under ett game jam, och presenterar den på ett smart och snyggt sätt. Spelets unika aspekter framstår som det mest självklara någonsin och jag lär mig att tänka i tid som en rumslig aspekt snarare än en linjär. Med sin ascii-konstiga retrofuturistism lyckas spelet använda sina tekniska förutsättningar för att fullända sin look snarare än att låta begränsningarna komma i vägen. Det jag saknar är egentligen mer av allt.”

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts