Super-Benny är här!

Super-Benny är här!

Super-Benny är här!

Vasas stolthet. Mannen från Malax (nästan). Härlige Holmström. Kär finlandssvensk har många namn. Den senaste tiden har vi varit i värvartagen. Senast ut att äntra staben är Benny Holmström. Benny är en sympatisk ginger som aldrig har långt till vare sig ett leende eller en spelanekdot, två egenskaper som passar alldeles utmärkt i PC Gamer. Han har också den senaste tiden fördjupat sig i videoskapandets ädla konst. Vad kan därför passa bättre än en introducerande filmsnutt där han själv får berätta lite om vem han är? Nästan inget, säger vi!

Till Benny och Charlie (den senare finns ej i rörlig version ännu) säger vi välkomna! Till er säger vi att vi kommer fortsätta att ta in fler kompetenta gamers i sommar, för att bli ännu vassare. Vi har bara börjat.

Välj din favoritpepp att skrika samtidigt som du kör pumpfist i luften!

PC Gamer …

… står när de andra faller.
… din bae i orten.
… för dumma för att dö.

About The Author

Pappa, sambo, gamer, lantis, chefredaktör, skäggig. Några favoritspel: Outcast, Deus Ex, Max Payne, Total War-serien. Har du en vass penna eller idé, kontakta mig!

Related posts