Stulna Fallout 4-moddar dyker upp på Xbox

Stulna Fallout 4-moddar dyker upp på Xbox

Pc-moddar till Fallout 4 laddas upp till Xbox One utan skaparnas medgivande. Detta rapporterar våra brittiska kollegor. Senor Patos Ringo the Flamingo har till exempel laddats upp med copy-pastad beskrivning, i vilken Xbox One-spelarna lär sig hur man installerar via Nexus Mod Manager. (Det kommer de inte ha mycket nytta av.) Redditoranvändaren Bee-Wry har listat en rad moddar som stulits och hänger också ut misstänkta tjuvar.

Vissa fall har emellertid lösts utan ståhej. Dogtoths NCR Ranger Veteran Armor dök upp i en av de mest populära moddarna på Xbox One, Spawn Item, men detta ska ha varit en olyckshändelse. Dogtoth har planer för att ta sin mod till Xbox One men tycker att “ständigt kolla webben för obehöriga uppladdningar är ett slag mot den tid jag har till godo för att faktiskt utveckla moddar”.

Bethesda kommer till undsättning med en guide där moddare får veta hur de ska gå till väga för att plocka ner moddar som laddats upp av bedragare.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts