Stora belägringar i Mount & Blade II

Stora belägringar i Mount & Blade II

Vi har väntat (och väntat) på Mount & Blade II: Bannerlords, men de senaste filmerna från PC Gamer-showen visar att vi förmodligen inte längtat förgäves. De två klippen fokuserar på belägringar. Katapulter, belägringstorn och murbräckor är några av bitarna vi får se i action.

Tyvärr, mitt i all filmfest, glömde TaleWorlds att ge oss ett releasedatum. Fy på er.

 

Mount and Blade 2 siege trailer – PC Gaming Show 2016

Uploaded by PC Gamer on 2016-06-13.

Mount and Blade siege gameplay – PC Gaming Show 2016

Uploaded by PC Gamer on 2016-06-13.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts