Steam-rean börjar nästa vecka

Steam-rean börjar nästa vecka

GOG-rean är i full gång, men de flesta av oss sitter nog och väntar på att konkurrenten Steam också ska inleda den traditionella sommarrean. Nu har vi ett datum – Steams sommarrea kommer vara 12 dagar totalt, och inleds nästa torsdag den 23 juni och avslutas måndagen den 4 juli.

Uppgifterna om premiärdatumet kommer från Pay Pal som måhända inte har särskilt mycket att göra med pc-spel, men onekligen är något av en auktoritet när det kommer till att betala för dem. Det här är inte första gången som Pay Pal läcker Steam-reor, så chanserna är rätt hyfsade att de har rätt även den här gången. Avslutningsdatumet läckte via den här mystiska skärmdumpen och förstärks av det faktum att den har exakt samma källa – det ryska sociala nätverket VK – som även läckte sommarreans datum i fjol.

Vad kommer ni hålla utkik efter under rean? Själv kommer jag nog hoppas på Firewatch, Wolfenstein: The Old Blood och Rocket League för fina summor.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts