State of Decay 2 släpps 2017 – se första filmen

State of Decay 2 släpps 2017 – se första filmen

E3-showen från Microsoft bekräftade ännu ett rykteState of Decay 2 är på gång.

Spelet ska låta dig “utforska din egen unika story i en värld som minns valen du gör”. Val och konsekvenser, med andra ord. Det ser betydligt mer slipat ut än originalet och mekanikerna kring hur du bygger bosättningar ska vara rejält förbättrade. Also: massor av zombier, förstås.

Om förhoppningarna visar sig stämma får vi inte veta förrän 2017, men den första filmen kan åtminstone ge oss en liten fingervisning.

 

Announcing State of Decay 2 – Xbox E3 2016

STATE OF DECAY 2 E3 ANNOUNCE TRAILER. The next installment in the critically acclaimed “State of Decay” franchise immerses you in an all-new, multiplayer zombie survival fantasy. Build a lasting community, working with other players or solo to overcome challenges while exploring your own unique story in a world that remembers the choices you make.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts