Star Trek: Bridge Crew bekräftat – en trekkies våta VR-dröm!

Star Trek: Bridge Crew bekräftat – en trekkies våta VR-dröm!

Ryktena visade sig stämma. I en film som antagligen fick en del trekkieblickar att fuktas fick vi se Star Trek-veteranerna Levar Burton, Jeri Ryan och Karl Urban avslöja och för första gången spela Star Trek: Bridge Crew. Spelet lovar att varje beslut vi tar och varje handling ska påverka ödet för skeppet och besättningen. Du kan spela tillsammans med tre vänner och det släpps i höst till såväl Vive som Oculus (och även till Playstation VR)

Fanservice, ditt namn är Star Trek: Bridge CrewNågonstans gråter Rikard Olsson av glädje.

Star Trek: Bridge Crew Trailer – VR Game Reveal with Star Trek Alums – E3 2016 [US]

Watch as Star Trek alums Levar Burton, Jeri Ryan, and Karl Urban reveal and play Star Trek: Bridge Crew for the first time and discover the immersive Star Trek experience in Virtual Reality (VR).

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts