Spelhjälpen avslöjar organisationen de stöttar i år

Spelhjälpen avslöjar organisationen de stöttar i år

Spelhjälpen startades i fjol och lyckades under 24 timmar samla in över 100 000 kronor till välgörande ändamål. Då gick pengarna till Läkare utan gränsers arbete med den akuta flyktingsituationen.

I år vill man naturligtvis inte vara sämre. Eventet kommer att gå av stapeln den 15 oktober och på den nyöppnade sajten avslöjar man att de insamlade pengarna i år kommer att tillfalla den ideella organisationen Ung cancer, vars syfte är att stötta unga människor som drabbats av cancer och deras närstående. Spelhjälpen utlovar ett dygn bestående av ett långt spelmaraton, intressanta gäster, utmaningar och fina priser som du som donerar pengar är med och tävlar om.

Specifikt vilka spel, gäster och priser det handlar om är ännu inte avslöjat. Det är trots allt 117 dagar kvar tills eventet går av stapeln. Mer information kommer undan för undan på sajten.

Spelhjälpen 2016 Teaser

Spelhjälpen är ett initiativ med syfte att samla in pengar för välgörande ändamål. Vi kommer sända ett långt spelmaraton, med intressanta gäster, roliga utmaningar och finfina priser som alla som donerar pengar är med och tävlar om. Eventet kommer gå av stapeln den 15:e oktober 2016. Mer information tillkommer fortlöpande i vår blogg.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts