Spela NES-versionen av The Witness

Spela NES-versionen av The Witness

Internet är fantastiskt. Här kan du hitta söta kattklipp, pcgamer.se och – The Wit.Nes, en NES-version av Jonathan Blows pusseläventyr The Witness. Du behöver en NES-emulator (såklart!) för att testa demon som inkluderar 32 pussel att slita håret över. Dessutom ser det så fantastiskt ut som bara en demake kan göra.

Johan Martinsson har troligtvis inte spelat det här, däremot recenserade han originalversionen tidigare i år som han tyckte var smart men kall: “Jag tänker att en verkligt briljant spelutvecklare skulle kunna göra något mer här – skapa en värld som du vill stanna i av andra anledningar än att man måste klara nästa utmaning. Att, som Valve med Portal, blåsa in värme i den lite kyliga pusselgenren. Jag tycker inte att Jonathan Blow lyckas med det. Och det är nog därför jag inte kan tycka att The Witness är ett briljant spel.”

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts