Skywind-trailer påminner oss om kraften hos moddar

Skywind-trailer påminner oss om kraften hos moddar

Vi vet ännu inte när Skywind (officiella sajten) släpps, det vill säga modden som ska ta Morrowind till Skyrim-motorn, men vi vet att den står högt på önskelistan. Den nya trailern visar framsteg som teamet gjort på sistone, men är enligt Youtube-beskrivningen långt ifrån hela sanningen:

“Allt som visas är en bråkdel av det arbete vi lagt ner på Skywind under de senaste månaderna. Musik, röstskådespeleri, ljudeffekter, quest-utförande, buggfixar och så vidare kunde inte visas korrekt i den här trailern, men utvecklas sida vid sida med det visuella.” Notera också att filmen är tagen från en privat alfa och att innehållet därför kan komma att ändras framöver.

Trots teamets små brasklappar är trailern förtjusande och visar med emfas att moddare kan försätta lika stora berg som proffsen. I vårt extra tjocka sommarnummer, som släpps i början av juli, läser du en fullmatad artikel om Skywind. Inte missa. Hängmattehänget vore ju inte detsamma utan PC Gamer.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts