Skyrim Special Edition släpps i oktober

Skyrim Special Edition släpps i oktober

The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition är en väldigt lång titel på ett väldigt bra spel. Det släpps den 28 oktober och inkluderar förstås allt dlc du kan tänka dig plus en lång rad grafiska förbättringar. “Problemet” för vårt vidkommande är ju att pc-versionen redan har åtnjutit många, många moddar som ordnat den saken flera gånger om. Nåja, det släpps ju även till PS4 och Xbone, så releasen torde ju vara mer attraktiv för konsolfolket. De får dessutom moddar för allra första gången. Goda nyheter.

Spolar du fram videon till 3:15 kan du själv få en demonstrationen av speciella Skyrim. Emellertid lär du behöva spola fram till 2017 eller 2018 för att få se The Elder Scrolls VI ta form.

Fallout 4/Fallout Shelter/Skyrim Special Edition: 2016 #BE3 Showcase Presentation

Watch as Bethesda Game Studios’ Game Director Todd Howard shares the latest content for Fallout 4 and Fallout Shelter, PLUS the official announcement of Skyrim Special Edition. At the BE3 Showcase, Bethesda Game Studios revealed three more add-ons, with the first Contraptions Workshop available on June 14th.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts