Skynda, skynda! Limbo just nu gratis på Steam

Skynda, skynda! Limbo just nu gratis på Steam

De må ha fem år på nacken men Playdeads Limbo är fortfarande ett sjuhelsikes vasst och stämningsfullt plattformsspel. För de av er som har missat det (skäms!) är det just nu gratis på Steam. Hur länge till du kan ladda ner det kostnadsfritt är lite oklart. Gratis mellan 21–22 juni säger inte så mycket, så vore jag er skulle jag inte spilla någon tid.

Det rör sig inte om någon sedvanlig “spela en helg, betala sedan”-Steamdeal. Aktiverar du Limbo nu är det ditt för alltid, eller åtminstone så länge Steam finns kvar. (Alltså, för alltid.)

Playdeads givmildhet beror förstås på att deras svåra andra spel Inside släpps om ett par veckor. Vi fick se mer av det under E3 och det är lätt att konstatera att Inside och Limbo båda är från samma team. Releasen för Inside går av stapeln den 7 juli så du har gott om tid att hinna ta dig igenom Limbo innan dess.

 

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts