Skepp ohoj! Här kommer gameplay från Sea of Thieves

Skepp ohoj! Här kommer gameplay från Sea of Thieves

En av de förväntade höjdpunkterna under Microsofts E3-fest var Sea of Thieves, och vi fick Sea of Thieves. Efter att ha retat oss med en film bestående av en rad sjörövarklyschor fick vi se faktiskt gameplay från Rares piratäventyr. Den visade hur ett gäng spelare (antagligen fulla på digitalt grogg) som tillsammans manövrerade ett skepp genom livsfarliga stenformationer och slutligen mötte fiender på det stora blå. En styrde skeppet, andra skötte kanonerna och en annan höll koll på fiendens position – vilket låter som skönt kompishäng en fredagskväll.

Förhoppnings (kanske till och med förmodligen) kommer vi även kunna utforska öde öar och gräva upp piratskatter.

 

Sea of Thieves Gameplay Reveal – Xbox E3 2016

SEA OF THIEVES GAMEPLAY REVEAL E3 TRAILER. XBOX ONE & WINDOWS 10 EXCLUSIVE | Be the first to watch fans play Sea of Thieves for the first time. Learn more on Xbox.com.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts