Sierradoftande äventyret Dark Fear släppt

Sierradoftande äventyret Dark Fear släppt

Dark Fear har precis släppts på Steam och är ett skräckinjagande peka och klicka-äventyr, som ser ut att vara hämtat från Sierras äventyrliga 80- och 90-tal (King’s QuestQuest for Glory och så vidare). Pekandet och klickandet späs dock ut med rollspelsaktiga inslag som taktiska strider med gott om stats inblandat. Du kan även pröva lyckan med jakt och fiske, därför att rollspel.

Att det är en mobilport torde avskräcka en del men detta ser snarare ut att vara som gjort för pc-spelare av den gamla skolan. Drygt 30 kronor är knappast hutlöst. Vad berättelsen handlar om är lite oklart, men spelaren vaknar upp en dag med minnesförslut. Det vanliga, du vet.

Dark Fear Official Trailer – RPG/Adventure Horror for PC

Dark Fear is a horror game for the PC which combines both RPG and adventure game mechanics. http://bit.ly/darkfear (c) Copyright 2014, 2016 Arif Games

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts