Shovel Knight får två (!!) nya gratiskampanjer

Shovel Knight får två (!!) nya gratiskampanjer

Shovel Knight har ett par år på nacken men Yacht Club Games fortsätter att förse sin plattformspärla med gratisgrejer som sätter ny standard för kostnadsfritt DLC. I fjol fick Plague Knight en egen kampanj och nu har teamet avslöjat att de fortsätter på den här vägen – dubbelt upp! Ty både Specter Knight och King Knight ska få egna kampanjer, avslöjar man i bloggen. Där kan du hitta gott om GIF:ar som visar Specter Knights akrobatik som inkluderar väggklättrande och andra halsbrytande trick.

Yacht Club säger att de lärde sig mycket medan de gjorde kampanjen i Shovel Knight och känner sig rustade inför vad som komma skall.

Vi vet ännu inte när vare sig den ena eller andra kampanjen släpps men Specter Knights äventyr släpps före King Knights dito. Vi anar att det kommer vara värt väntan. Utöver kampanjerna jobbar teamet också på Battle Mode och Body Swap. Dessa två släpps tillsammans med kampanjerna och mer om dem och mycket annat läser du i bloggen.

 

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts