Shovel Knight-teamet frågar: “Vad ska vi göra nu?”

Shovel Knight-teamet frågar: “Vad ska vi göra nu?”

Yacht Club Games är generösa som få. De har två nya kampanjer på gång till sitt retrodoftande plattformsäventyr. Vid horisonten väntar dock något nytt, nämligen teamets svåra andra spel. Uppenbarligen är de inte säkra på vad detta ska bli och har startat en omröstning där spelarna kan vara med och tycka till.

Vi delges en rad alternativ och Yacht Club vill att vi berättar exakt hur taggade vi är på de olika idéerna. Kanske vill du se ett traditionellt Shovel Knight 2? Eller en uppföljare som baseras helt på co-op? Skulle Shovel Knights brokiga galleri av karaktärer göra sig bra i ett Shovel Kart? Retro verkar vara melodin och studion funderar på om de vill ta sig an andra kära gamla spelformer, så som MetroidMega ManZelda och så vidare.

Vad tycker du? Själv skulle jag älska om Yacht Club byggde vidare på sin värld och gjorde ett metroidvania.

 

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts