Seinfelds lägenhet i Doom 2

Seinfelds lägenhet i Doom 2

Jag har aldrig varit ett Seinfeld-fan (Vänner var min amerikanska sitcom of choice) men till och med jag nickar på huvudet och ler nostalgiskt när jag ser det här.

Det rör sig om Jerry Seinfelds lägenhet återskapad i Doom 2 av alla spel, och resultatet är ungefär lika absurt som det låter. Jerry, George, Kramer och Elaine strosar omkring och spyr ur sig oneliners i en kärleksfullt utformad omgivning. Vem får smaka hagel först? Kolla videon för att få reda på det!

Nivån har skapats av Doug Keener och färdigställdes i förrgår efter över 100 timmars arbete. WAD:en är endast kompatibel med Doom 2 och den senaste versionen av GZDoom och kan laddas ner här.

Vilken annan komediserie skulle du vilja se ta steget över till shootervärlden?

Doom 2 – Seinfeld: Jerry’s Apartment

After over 100 hours of work, I present to you Seinfeld.wad; a replica of Jerry Seinfeld’s Apartment from his hit sitcom, Seinfeld! Join Jerry, George, Kramer, and Elaine in this neat Doom/Seinfeld crossover! There are many custom textures and sprites to bring you the full experience of being inside Jerry’s Apartment, inside Doom 2!

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts