Se Watch Dogs 2-presentationen nu

Se Watch Dogs 2-presentationen nu

Det har läckt en hel del kring Watch Dogs 2 de senaste dagarna. Det visade sig att allt stämde. Watch Dogs 2 utspelas i San Francisco och innehåller en ny färgad huvudperson vid namn Marcus Holloway. Han är en hacker och internetkulturen genomsyrar hela Ubisofts presentation till den grad att undertecknad får lite ont i huvudet. Utvecklarna har lagt mycket tid på att fånga den rätta Kalifornien-känslan, så det finns gott om elektronik att hacka och selfiesticks i mängder.

Parkour-elementen är spektakulära, och Marcus är löjligt kvick på fötterna i slagsmål. Spelarna ska kunna angripa äventyret på vilket sätt de vill, smyga och slakta om vartannat. Det kommer att innehålla multiplayer. Watch Dogs 2 släpps den 15 november och ni kan se hela presentationen här nedan. Mer att vänta på E3.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts