Se spelsekvenser från Lawbreakers

Se spelsekvenser från Lawbreakers

Cliff Bleszinski – eller Cliffy B som han kallas i folkmun – slog igenom i mediavärlden som frontfiguren för Gears of War. Dessförinnan hade dock Cliffy jobbat med Epics arenashooter Unreal Tournament. Nu återvänder han till rötterna tillsammans med sin nya studio Boss Key Productions.

Lawbreakers är en onlineshooter där fysikens lagar satts ur spel och spelarna glider runt i luften på sant low-gravity-på-Morpheus-manér. Youtube-personligheten Total Biscuit har provat en alpha-version och lagt upp en halvtimmeslång video. Om du vill prova själv är det bara att registrera dig för betan och hoppas på det bästa.

En skillnad från Unreal Tournament är att Lawbreakers är karaktärsbaserat. Jämförelserna med Blizzards monsterhit Overwatch blir därför uppenbara. Lawbreakers släpps någon gång under sommaren, så det återstår att se om David har chansen att besegra Goljat.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts