Se Halo Wars 2 på Windows 10

Se Halo Wars 2 på Windows 10

Halo Wars gör pc-debut. Det första spelet var exklusivt för Xbox 360, men uppföljaren släpps samtidigt till pc och Xbox One. 343 Industries gästade gårdagens PC Gaming Show och visade upp det första uppdraget från spelet. Internt kallas spelet för ett “action-rts”, så fokus ligger på tillgänglighet, kontroll och att spränga skiten ur saker.

Onlinedelen kommer bestå av både bekanta och nya spellägen, såsom klassisk dödsmatch och mer tillgängliga spellägen som låter deltagarna koncentrera sig på arméer framom resurshantering. En av de största utmaningarna med pc-versionen är givetvis kontrollschemat.

– Vi portar inte konsolkontrollerna rakt över till pc, säger Dan Aoyoub från 343 Industries. Mus och tangentbord är väldigt annorlunda, vi kommer ge möjligheter till fler enhetsgrupperingar på pc, och det kommer givetvis gå mycket snabbare att navigera. Handkontroll- och pc-schemana är helt åtskilda för att de båda ska kännas specialiserade. Vi kommer också att lägga till andra pc-funktioner som vi kommer att prata om mer i framtiden.

Halo Wars 2 släpps till Windows 10 den 21 februari 2017.

Halo Wars 2 PC gameplay and interview – PC Gaming Show 2016

343 Industries’ Dan Ayoub stopped by the PC Gaming Show to talk about the Windows 10 version and walk us through some gameplay.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts