Se första spelsekvenserna från Agents of Mayhem

Se första spelsekvenserna från Agents of Mayhem

Förra veckan avslöjades Volitions nästa spel Agents of Mayhem. Nu har de första spelsekvenserna nått internet (tack IGN, du är jätteduktig Max Scoville!). Demon äger rum i Seoul, Sydkorea, och vi får smaka på de olika karaktärernas spelstilar medan de slaktar fiender och hoppar på hustak. Spelaren kan växla mellan karaktärerna vid behov med ett enkelt knapptryck. Volition har diskuterat multiplayer internt, men koncentrerar sig på att skapa en stark enspelarupplvelse just nu.

Agents of Mayhem handlar om kampen mellan superagenterna i M.A.Y.H.E.M (the Multinational Agency for Hunting Evil Masterminds) och superskurkarna i L.E.G.I.O.N. (the League of Evil Gentlemen Intent on Obliterating Nations). Spelet utlovar over-the-top-action i en öppen värld som delar vissa storyelement, symbolism och designiterationer med Saints Row-spelen.

Agents of Mayhem släpps någon gång under 2017.

Agents of Mayhem Developer Interview – IGN Live: E3 2016

We talk to the Project Design Director, Anoop Shekar, about Agents of Mayhem.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts