Se ett helt uppdrag i Watch Dogs 2

Se ett helt uppdrag i Watch Dogs 2

Det stora avslöjandet hölls förra veckan, men inte kunde väl Ubisoft undgå att visa Watch Dogs 2 under sin E3-show? Icke. Vi fick en tio minuter lång demonstration från årets julklappsspel™ signerat Ubisoft.

I filmen, som du kan nedan, infiltrerar Marcus och hans allierade i Dedsec ett penthouse i hopp om att avslöja en vd bakom en social media-plattform, !NViTE, som utnyttjar personlig data för korrupta intressen. Vi fick också en kortare trailer om hacking som du förstås också hittar undertill.

Watch Dogs 2 släpps den 15 november.

Watch Dogs 2 Gameplay Walkthrough: Dedsec Infiltration Mission – E3 2016 [US]

Watch the first-ever Watch_Dogs 2 gameplay walkthrough, in which Marcus and his Dedsec allies infiltrate the home of a social media mogul. In this mission, Dedsec is looking to expose the CEO of popular social media platform, !NViTE, who is using the citizens’ personal data to engineer a corrupt voting process.

Watch Dogs 2 Trailer: Hack Everything – E3 2016 [US]

Watch Marcus use the city of San Francisco as his playground. Taking on enemies, parkouring through the streets and driving fast vehicles, Marcus is having a good time in the Bay Area. This is a promotional video for Watch_Dogs® 2. To see more videos about Watch_Dogs 2, check out the full playlist here ►► http://www.youtube.com/playlist?list=…

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts